Téma měsíce na únor 2010: Řády, hnutí a další křesťanské organizace

1. 2. 2010 17:56
Rubrika: úvodník | Štítky: tema:rady-hnuti , z jedné vlny

 

Už tím, že čtete tyto řádky, dostali jste se do kontaktu s křesťanskou organizací. Existuje jich mnoho, někdy jsou vidět více, někdy méně. O některých víme přesně co dělají, o některých víme jen že existují. Takovými křesťanskými "organizacemi" jsou i různá hnutí, komunity, řehole a řády. Pojďme se jimi společně zabývat.

Každý určitě máte nějakou osobní zkušenost, znáte se s někým nebo jste dokonce sami součástí některé z nich. Podělte se s ostatními uživateli a napište příspěvek na svůj blog. Stačí k němu připsat štítek tema:rady-hnuti a objeví se na seznamu příspěvků k tématu.

Redakce se vám pokusí zprostředkovat základní informace o těch nejznámějších, o kterých často ale víme jen jak se jmenují.

HejTi
prozatimní šéfredaktor

 


Všechny příspěvky budou opět na adrese http://www.signaly.cz/tema/rady-hnuti

 

 

Zobrazeno 1438×

Komentáře

Lenochod

Jé, to bude těžké, kolik je řádů, hnutí atd. :-) Líbí se mi ty témata na 1 měsíc , kadý se k tmu může vyjádřit, dobrý nápad :-).

Vendula Krůlová

aha, tak ne zkrácená verze, ale úplně stejné, omlouvám se ...

Vendula Krůlová

Jen by mě zajímalo, proč je téma měsíce na hlavní stránce dvakrát na úkor nějakého článku z osobních blogů ... Když tenhle je ještě k tomu zkrácená verze. Příjde mi to divný, nic proti.

Zobrazit 3 komentáře »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Nuvio